Wijnwinkel Knokke

Wijnwinkel Knokke: soorten wijnen

Ben je een echte wijnliefhebber? Dan hou je waarschijnlijk van de beste wijnen die er zijn op de markt. Ben je nog op zoek naar een wijnwinkel? Knokke is je thuishaven? Dan is Didier Van Maele bezoeken in Blankenberge in West-Vlaanderen een uitstekende beslissing want daar vind je Franse, Spaanse, Italiaanse, maar ook Chileense wijnen terug. De Franse komen uit verschillende gebieden: de Jura, Bourgogne, Bordeaux, de Rhône, Elzas, Provence en d’Auvergne. Ben je eerder een liefhebber van de Italiaanse wijnen? Dan zullen de wijnen uit Toscane, Montforte d’Alba, Siena, Abruzzo, Udine en Barolo je zeker kunnen smaken. Wijnwinkel Van Maele heeft echter een uitgebreid aanbod waardoor je hier ook Spaanse en Chileense wijnen kan bestellen. De wijnen uit het Zuid-Amerikaanse land zijn de Baron Philippe de Rothschild en Domaine Ostertag.

Wijn kopen bij Didier Van Maele

Didier Van Maele verkoopt allerlei soorten wijnen, maar ook aperitiefwijnen, spirits en bubbels in zijn wijnwinkel. Knokke is je woonplaats? De winkel is gevestigd in Zuidlaan 93, Blankenberge, dus heel bereikbaar voor iedereen uit West-Vlaanderen. Wijnen zijn de specialiteit van Didier Van Maele en daarom biedt de wijnwinkel eveneens wijndegustaties aan. Op die manier laten ze iedereen kennismaken met de wereld van de wijnen. Ook fans van porto, champagne, cava, prosecco, crémant, crème de cassis en pineau de charentes kunnen terecht in de wijnwinkel in Blankenberge.

Werkwijze

Zou je graag wijn bestellen in een authentieke wijnwinkel? Knokke is je woonplaats? In West-Vlaanderen wijn kopen kan je dus voortaan doen in Blankenberge bij Didier Van Maele. Hij biedt Spaanse, Franse, Italiaanse en Chileense wijnen bestellen. Om een wijndegustatie bij te wonen moet je ook bij Didier Van Maele zijn. Tijdens de proefavonden kan je de topwijnen er vrijblijvend proeven. Het enige dat je moet doen is de wijnwinkel verwittigen van je komst.