Onze merken

Ontdek onze wijnmerken in de kijker

Domaine Joseph Mellot: een historisch en familiaal domein

Het historische domein Joseph Mellot is het meest toonaangevende domein uit de Loirestreek. De wijngaard bestaat sinds 1513 en wordt al generaties lang door een familie beheerd.
Lees meer

Wijnen uit wijngaard Le Clos Des Cazaux

Domaine Le Clos Des Cazaux wordt gerund door een familie en dat al vijf generaties lang. Ze kweken er wijnstokken en maken er wijn sinds het begin van de twintigste eeuw. De wijngaard is 48 hectare groot waarvan 24 hectare voor Vacqueryas, 20 hectare voor Gigondas en 4 hectare voor Côtes du Rhône.
Lees meer

Drappier: authenticiteit uit de zuidelijke Champagnestreek

Urville, Noord-Frankrijk. Een klein dorpje met nog geen 150 inwoners in de zuidelijke hoek van de Champagnestreek. De tedere Pinot Noir-druif gedijt hier als nergens anders. Vlakbij ligt een landbouwgrond met een rijke geschiedenis die zo’n 2000 jaar terugkeert in de tijd. Tijdens de Gallo-Romeinse periode kregen de eerste wijngaarden er vorm. Een goeie duizend jaar later bouwde Sint-Bernard er de eerste wijnkelders.
Lees meer

Château Minuty: wijndomein in Gassin

Hou je van een heerlijke rosé wijn? Of heb je het eerder voor witte wijn of een stevig glas rode wijn? Château Minuty is een van de belangrijkste producenten van de Côtes de Provence en biedt de drie soorten aan. Een goede wijn maken start allemaal bij de wijngaard en Château Minuty heeft nu net die exceptionele ligging op het Schiereiland van Saint-Tropez. Al meer dan 80 jaar en 3 generaties lang is het een familiaal domein van de familie Matton Farret.
Lees meer