Horeca wijnen

Wijnwinkel Blankenberge: soorten wijnen

Wijnen Didier Van Maele is al jaren jouw wijnpartner in West-Vlaanderen. Je kan er terecht voor alle gelegenheden en de wijnwinkel is ook al een lange tijd de partner van de horeca. Wijnen bestellen is niet het enige waarvoor je hier terecht kan. Op zoek naar een geschikt aperitief? Didier Van Maele biedt porto, sherry, Pineau de Charentes, Crème de cassis en Mas Amiel à Maury aan. Uiteraard zijn er de gekende Franse wijnen, Spaanse wijnen, Italiaanse wijnen en Chileense wijnen te vinden. Ook voor bubbels (cava, champagne, prosecco en crémant) en spirits is Didier Van Maele de ideale horecapartner. Daardoor zijn horecazaken hier zeker aan het juiste adres. Van Maele biedt een op maat gesneden service aan horecaklanten.

Wijn bestellen bij Didier Van Maele

Kom je uit de horeca? Wijnen bestellen bij een leverancier is dankzij Van Maele heel eenvoudig. Contacteer ons en bestel de wijnen, aperitiefwijnen, spirits of bubbels die je graag wilt aanbieden aan je klanten. De wijnen zijn te verkrijgen in verschillende volumes, maar contacteer ons vooral voor meer informatie. Bij Didier Van Maele zijn de aangepaste horecaprijzen, service en snelheid aantrekkelijk voor horecazaken.

Wijndegustaties

Wil je graag bestellen voor de horeca? Wijnen, aperitiefwijnen, spirits en bubbels staan op je drankenkaart? Dan kan Didier Van Maele uit Blankenberge zeker helpen. Je kan er bovendien terecht voor wijndegustaties. Op die manier kan je proeven welke wijnen je het liefst aanbiedt in je horecazaak. Die proefavonden worden regelmatig gehouden in de winkel en zijn vrijblijvend.